Решено е: Роналдо си търси къща в Торино


Решено е: Роналдо си търси къща в Торино
Снимка: Getty Images/Guliver

3087 0

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо по всичко личи, че вече е решил къде ще продължи кариерата си и това ще бъде в италианския Ювентус. Повод за такъв извод стана новината на испанския "Marca", че португалецът вече си търси къща в Торино.

Напускането на Мадрид е един от големите проблеми за Роналдо относно важното решение, тъй като той е щастлив в испанската столица. Роналдо е доволен от мекия климат в града, както и от отдалечеността му на час и половина със амолет от родната Португалия. Освен всичко това петкратният носител на "Златната топка" има много приятели в Мадрид и тук семейството му е много щастливо. Храната също е по вкуса на голмайстора на мадридчани.

Заради кариерата обаче всичко това трябва да бъде пожертвано. В последните седмици Кристиано си търси къща в Торино, където климатът не е толкова мек и зимите са по студени. Играчът също така не вярва, че ще съумее да си намери толкова обширно и луксозно жилище като това, което обитава в покрайнините на Мадрид.

"Marca" пише още, че една от основните причини звездата да пожелае да играе в Ювентус са феновете на тима. Той не е забравил какво уважение му показаха те в гостуването на Реал в Торино в Шампионска лига миналия сезон. На Роналдо му харесва и тяхната отдаденост към любимия клуб и към футбола.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА САГАТА "РОНАЛДО В ЮВЕНТУС"

Както вече стана ясно, "бианконерите" ще платят 100 милиона евро, за да имат един от двамата най-силни играчи в последното десетилетие. Контрактът, който са му предложили, е за 4 години, през всяка от които португалецът ще печели по 30 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички