Установи се закъде транспортираха автомобилите на Кристиано Роналдо


Установи се закъде транспортираха автомобилите на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

5274 0

Няколко дни след новината, че Кристиано Роналдо транспортира голяма част от своя автопарк стана ясно къде точно отиват луксозните коли на петкратния носител на Златната топка.

Видео, споделено от сайта Per Sempre Calcio стана популярно, след като показа как част от големите машини на Роналдо биват откарвани от Торино от транспортната фирма Rodo Cargo. Именно тя е една от големите в тези вид услуги, а това породи мисли, че звездата ще напусне Ювентус след края на сезона.

Все пак The Queluz обясни, че десетте автомобила, които са оценявани на 8 милиона евро, са откарвани към дома на Роналдо в Мадрид. Причината е, че гаражът на играча в Торино няма място за всичките му скъпи коли.

В Италия все по-усилено се говори, че при некласиране на Ювентус в Шампионската лига за идния сезон, то „бианконерите” няма да имат парите, които да плащат заплатата на португалския капитан.

Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жармен, дори и Спортинг Лисабон са възможните бъдещи дестинации за 36-годишната звезда на европейския футбол. А защо в Ювентус се смеят на свой бранител, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички