Удар за Милан: Голямата звезда на тима окончателно отпадна за дербито с Интер в Шампионска лига


Удар за Милан: Голямата звезда на тима окончателно отпадна за дербито с Интер в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2275 0

Рафаел Леао окончателно отпадна от полуфинала в Шампионска лига срещу Интер тази вечер. Той не беше забелязан да се качва в автобуса на отбора на Милан с останалите играчи. Той започва на "Сан Сиро" от 22 часа българско време.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ИТАЛИАНСКОТО ДЕРБИ МИЛАН - ИНТЕР В ШАМПИОНСКА ЛИГА?

Надеждите за Милан се изпариха

Реваншът е следващия вторник на същото място, тъй като тези клубове споделят един и същ стадион. Леао беше под голямо съмнение до последната минута, но днес се провали на фитнес теста на тренировъчната площадка в "Миланело". Двубоя между Интер и Милан може да следите в Sportlive.bg.

Треньорът Стефано Пиоли каза, че или Леао ще бъде в титулярните 11, или на трибуните, тъй като няма да има смисъл да бъде на пейката, ако има риск от допълнително увреждане на бедрения мускул. Изглежда, че решението е взето, защото Леао не се качи на автобуса на отбора. Отборът на Милан беше отседнал в хотел в града, докато Интер беше останал на тренировъчната база "Апиано Джентиле" и следователно имаше по-дълго пътуване с автобус до стадиона. По-рано пък се появи информация, че Милан иска да върне Оливие Жиру в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички