"Твоята държава дори не беше на Мондиала" - Агуеро не показа милост на Ибрахимович


"Твоята държава дори не беше на Мондиала" - Агуеро не показа милост на Ибрахимович
Снимка: Getty Images

2639 0

Бившият аржентински футболист - Серхио Агуеро, отговори по жесток начин на нападателя на Милан - Златан Ибрахимович, след неговите критични коментари по адрес на аржентинските национали след Мондиал 2022.

Агуеро много често прави предавания на живо в онлайн платформата - Twitch. Там той реагира на острите коментари на Златан и си позволи да намеси неговата страна - Швеция, в своя отговор.

"Струва ми се, че е много грубо да се каже, че повече няма да спечелим тази титла. Мисля, че преди да се тревожиш за Аржентина, би могъл да се притесняваш за твоята страна. Твоята страна дори не беше на Мондиала", отсече Агуеро.

Много фенове на футбола обаче са съгласни с мнението на Ибрахимович. Те вярвят, че след края на Мондиала "Ла Албиселесте" са се отнесли много непрофесионално в своите празненства, които включваха жестоки обиди към френските футболисти и най-вече закачки с Килиан Мбапе - изглежда това много е подразнило шведската звезда.

Междувременно все още не се знае кога Ибра ще се върне в игра за Милан, като той държи клуба под напрежение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички