Златан Ибрахимович разкритикува поведението на аржентинските футболисти след Мондиал 2022


Златан Ибрахимович разкритикува поведението на аржентинските футболисти след Мондиал 2022
Снимка: Getty Images/Guliver

6606 0

Златан Ибрахимович беше гост на сутрешното шоу на Франс Интер, заедно с Гийом Кане, за да говори за премиерата по кината на 1 февруари на филма "Астерикс и Обеликс: Средната империя", режисиран от Кане, в който шведът играе ролята на дясната ръка на Юлий Цезар.

Докато говореха основно за филма, обяснявайки по-специално как нападателят е успял да се окаже в него, играчът на Милан говори за последния финал на Световното първенство, между Франция и Аржентина, и критикува поведението на аржентинци.

" Меси е смятан за най-добрия играч в историята, бях сигурен, че той ще спечели. Това, което ще се случи, е, че Мбапе все пак заслужи повече Световната купа. Не се притеснявам за него. Притеснявам се за другите в Аржентина, защото ще запомним Меси, но другите, които се държаха лошо, няма как да ги подкрепим и уважим. За мен, говорейки като топ професионален играч, това е знак, че ще спечелиш веднъж, но няма да спечелиш отново. Така не се печели", каза той.

Няколко аржентински играчи наистина се бяха "подхлъзнали" след победата си, като вратаря Емилиано Мартинес, който многократно атакуваше Килиан Мбапе, особено носейки кукла с неговия образ по време на парада на световните шампиони в Буенос Айрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички