Арсенал "удря на камък" за Артур Мело


Арсенал "удря на камък" за Артур Мело
Снимка: Getty Images/Guliver

1773 0

Надеждите на Арсенал да привлекат под наем Артур Мело от Ювентус се изпаряват, според последните информации. Лондончани искат да се подсилят в средата на терена, след като изпитват затруднения в тази част, а непостоянството от Гранит Джака и Томас Парти, свързано с честото изкарване на картоните принуди Микел Артета да се обърне към трансферния пазар за халфа на Юве.

Ейнсли Мейтланд-Найлс премина под наем в Рома, а Мохамед Елнени продължава с ангажиментите си за Египет на Купата на африканските нации, след които новини се породиха информациите, че „артилеристите“ искат да вземат под наем бразилския футболист на „бианконерите“.

Според The Athletic по последни информации преговорите между двата отбора са претърпяли крах, тъй като Арсенал не може да удовлетвори изискванията на италианския клуб. Твърденията са, че спортният директор на Арсенал Еду и този на Юве – Федерико Черубини, са се срещнали и са говорили, но от Юве са пожелали 18-месечен наем за своя футболист, докато англичаните са склонни да привлекат Артур под наем до края на сезон 2021/2022.

Артур има едва един гол и една асистенция в 47 мача с фланелката на Ювентус, като 25-годишният футболист има четири мача като титуляр в Серия А през този сезон. А коя звезда на Юве може да поеме към Острова, научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички