Тотнъм е изключително близо до намирането на заместник на Кейн


Тотнъм е изключително близо до намирането на заместник на Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

2535 0

Отборът на Тотнъм е много близо до привличането на нов нападател. Според „Сън“ „шпорите“ са постигнали договорка с Милан за трансфер на полския нападател Кжищоф Пьонтек. Трансферът ще бъде на стойност 28 милиона паунда.

Очаква се 24-годишният нападател да премине медицински тестове в Северен Лондон в следващите 48 часа, след което да подпише договор за 3 години и половина. Тотнъм останаха без чист централен нападател, след като Хари Кейн се контузи в двубоя срещу Саутхемптън в първия ден от новата година. Оказа се, че травмата на английския голаджия е сериозна и той няма да бъде на разположение на Жозе Моуриньо до април месец. Астън Вила, Нюкасъл и Кристъл Палас също се интересуваха от Пьонтек, но по всичко изглежда, че нападателят ще премине в Тотнъм.

Кжищоф Пьонтек пристигна в Милан от тима на Дженоа преди една година. Полският нападател обаче има едва 4 гола през този сезон и идването на Златан Ибрахимович е още една причина за неговото напускане. А ето от кой бранител се интересуват "шпорите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички