Тихомълком Милан ще атакува челото в Италия с френска звезда


Тихомълком Милан ще атакува челото в Италия с френска звезда
Снимка: Guliver/GettyImages

4034 0

Италианският гранд Милан обмисля да се подсили с едно от най-горещите имена на миналогодишния летен трансферен прозорец. Според информация на "France Football", "росонерите" имат сериозен интерес към плеймейкъра на Лион Набил Фекир. Ръководството на тима вече е отправило запитване за исканата за играча сума.

Както е известно, магьосникът в халфовата линия на "хлапетата" има едва 12 месеца до края на договора си и категорично отказа да поднови договорката с клуба. Той настоява да напусне, но след по-слабия сезон интересът към него охладня. На това разчитат и от Милан, като се надяват да договорят играча за сума около 30-40 милиона евро.

През миналия сезон Фекир взе участие в 29 мача от Лига 1, в които вкара 9 гола и подаде за 7. В Шампионската лига той се разписа три пъти и асистира за две попадения. През лятото на 2018 г. Фекир бе много близо до трансфер в Ливърпул, но сделката се провали в последния момент. Английският клуб все още се интересува от френския национал.

През миналото лято Ливърпул беше договорил трансфера на Фекир, но сделката се провали в последния момент (защо - четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички