Колко близко беше Фекир до Ливърпул и как всъщност всичко се провали?


Колко близко беше Фекир до Ливърпул и как всъщност всичко се провали?
Снимка: Getty Images/Guliver

2262 0

В последното си издание френското списание "France Football" обръща огромно внимание на сагата около Ливърпул и френският национал Набил Фекир. В момента сделката между мърсисайдци и Лион изглежда напълно невъзможна.

"France Football" пише колко близко всъщност са били от Ливърпул да вземат Фекир и за това как самият национал на "петлите" е дал сългасието си и е искал да облече екипа на тима от "Анфийлд". Допълва се още, че Фекир се е бил разбрал за договор с мърсисайдци.

"Ливърпул са опитали да намалят исканата от Лион сума от 65 милиона евро и това се е случило след медицинските прегледи, които играчът е премина успешно. Фекир се е бил разбрал за договора си, който е щял да бъде за 5 години, но въпреки това сделката пропада. 

Искането на Ливърпул трансферната сума да бъде намалена, е било породено от контузията, която Фекир получава в коляното през септември 2015 година. Той също така получава подобна травма и се подлага на две леки операции през август 2016 и март 2018 година", пише "France Football". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички