Страх ли го е за поста му в Милан? Пиоли показа самочувствие


Страх ли го е за поста му в Милан? Пиоли показа самочувствие
Снимка: GettyImages

1356 0

Столът на треньора на Милан Стефано Пиоли е сериозно разклатен. Италианският специалист обаче обяви, че не се притеснява за бъдещето си по време на днешната пресконференция преди домакинството на Сасуоло.

В момента „росонерите“, които се представят на приливи и отливи, заемат 3-ото място в Серия А. Те изостават с цели 11 точки градския си съперник Интер, който е лидер.

Смелото изказване на специалиста

Още: Доказан специалист застана зад Стефано Пиоли, но му постави важно условие, ако иска да остане в Милан

"Не се страхувам. Искам отборът да покаже целия си потенциал. Всеки път трябва да напускаме терена със знанието, че сме дали всичко от себе си. Направихме грешки, които се отразиха на развитието на някои от мачовете ни. Позитивното е, че създаваме много голови ситуации. Негативното е, че трябва да сме по-компактни", започна Стефано Пиоли.

Милан играе трудно срещу Сасуоло като в последните три мача има три поражения от този отбор.

"Този спомен от Скудетото ми идва на ум, разбира се, но също и последните три домакински загуби", продължи специалистът.

"Говори се... Много ми харесва, когато споделяте какво се говори. Кой го говори? Новите играчи са фантастични. Те идват от различни първенства и се справят добре. Серия А е най-сложното, едно от най-трудните първенства по отношение на тактиката, но също и по отношение на очакванията и напрежението. Нашият проблем е, че ни липсва постоянство.

Още: Късен гол спаси Милан от поредна издънка срещу последния в Серия А (ВИДЕО)

Много се говори за техника, тактика, организация, но е много, много важно да знаеш как да говориш на терена. Милан трябва да спечели утрешния мач, защото имаме нужда от точки. Не очакваме утре да компенсираме всичко. Сезонът е дълъг, има още един полусезон, Лига Европа, Купа на Италия. Трябва време и търпение", сподели наставникът на Милан. А ето кой треньор от Висшата лига е спряган за негов заместник.

 

Рома с коварен съперник, Милан с приемлив жребий за 1/16-финалите в Лига Европа

Изчетка го! Фабио Капело засипа със суперлативи Стефано Пиоли

Познатата ни групова фаза е в историята! Вече нищо няма да е същото в Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички