Стефано Пиоли вярва, че Милан все още е в борбата за Скудетото


Стефано Пиоли вярва, че Милан все още е в борбата за Скудетото
Снимка: Getty Images/Guliver

898 0

Вчера Милан победи Фиорентина в зрелищен мач и успя да запази интригата за Скудетото, след като съкрати аванса на Интер на върха на 6 точки, въпреки че "нерадзурите" имат и мач по-малко. След срещата Стефано Пиоли се съгласи с мнението на Златан Ибрахимович, че Милан все още е в борбата за титлата:

"Ибрахимович е прав да казва, че имаме шанс за титлата, защото бяхме начело в класирането през голяма част от сезона. Сега също не сме далеч от върха, а и имаме необходимата класа, за да преследваме победата във всеки двубой. Дали ще успеем е друг въпрос, но със сигурност ще опитаме. В началото на сезона целта беше място в топ 4. Сега искаме и нещо повече. Винаги съм казвал, че в края на сезона ще има четири много щастливи отбора и три много нещастни.", заяви старши треньорът на "росонерите", след което коментира и наситения график на тима:

"Това беше най-трудният ни мач, защото дойде веднага след разочарованието в Лига Европа. От много време насам постоянно играем през три дни и трябваше да съберем всички останали сили, за да се справим. Исмаел Бенасер ни липсваше. Той притежава характеристики, които пасват перфектно на схемата ни.", заяви Стефано Пиоли.

За разлика от Милан, Ювентус хвърли бялата кърпа снощи и се отказа от борбата за титлата в Серия А!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички