Стефано Пиоли преподписа с Милан до 2023 г.


Стефано Пиоли преподписа с Милан до 2023 г.
Снимка: Getty Images/Guliver

1280 0

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще продължи да бъде начело на клуба. Специалистът официално подписа нов договор до 20 юни 2023 г. с опция за удължаване за още сезон. Начело на Милан Пиоли успя да върне "росонерите" в Шампионска лига, като вече е водил тима в 106 мача.

"Искам да благодаря на клуба, че имам шансът да тренирам конкурентоспособен тим със страхотни ценности, които никога не трябва да липсват и които направиха Милан специален. Горд съм от работата, която свършихме досега. С добрите отношения, които имам с управлението, с растежа на моите футболисти и със страстта на всекиго, работещ в този невероятен клуб. Нашите фенове са специални и се надявам да върна тяхната радост, правейки Милан още по-силен", каза Пиоли.

Легендата на Милан и технически директор Паоло Малдини добави: "Стефано е нашият идеален старши треньор заради своя темперамент и характер. Той е напълно въвлечен в ценностите и стратегията на нашия клуб, неговото лидерство направи страхотна атмосфера с големи амбиции. Целта е да продължим пътешествието и да постигнем още по-добри резултати"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички