Стефано Пиоли: Победа над Ювентус би било изключително постижение


Стефано Пиоли: Победа над Ювентус би било изключително постижение
Снимка: Getty Images/Guliver

844 0

Наставникът на Милан Стефано Пиоли говори преди дербито на "росонерите" срещу Ювентус в неделя. Двата тима имат равен брой точки и се борят за третата позиция в класирането на Серия А, а освен това с равни точки с тях е и Аталанта.

“Предоляхме много трудности досега през сезона и трябва да извлечем всички позитивни неща от нашето “пътешествие”, за да можем да играем като зрял отбор, който знае как да подходи към двубоя”, заяви Пиоли.

“Със сигурност това е най-вълнуващият и зареждащ мач. Мечтите са страхотни, но само ако се сбъднат. Който спечели, ще има голям шанс да се класира за участие в ШЛ, но резултатът от този мач няма да е решаващият. Има и други срещи след това, като дори ни предстои сблъсък с Аталанта. Това поне означава, че съдбата ни зависи от нас самите. Победа над Юве би било изключително постижение. Съперникът изпитва затруднения, но е силен отбор. Сега остава ние да се докажам в тези 90 минути”, продължи специалистът.

Треньорът допълни че в момента никой от играчите не преследа лични интереси и всеки се бори за фланелката до самия край в опит да нарушат черната серия - Милан още няма точка на "Ювентус Стейдиъм". Дербито между двата отбора е с начален час 21:45 ч.

А ето кой е фаворит за подписа на вратаря на Ювентус. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички