Стефано Пиоли не се зарадва на победа №100 с Милан: Случилото се по трибуните беше разочароващо


Стефано Пиоли не се зарадва на победа №100 с Милан: Случилото се по трибуните беше разочароващо
Снимка: Getty Images

2074 0

Милан победи Удинезе с 3:2 в Серия А и по този начин наставникът Стефано Пиоли постигна успех №100 с "росонерите" в италианския елит. Трите точки обаче останаха на заден план заради расисткия скандал с вратаря Майк Менян.

След последния съдийски сигнал Пиоли заяви, че е крайно разочарован от случилото се на трибуните и застана плътно зад своя вратар.

Още: Майк Менян стана жертва на расизъм и Милан в центъра на новия скандал в италианския футбол (ВИДЕО)

Пиоли подкрепи Менян

"Случилото се по трибуните беше разочароващо. Гордея се да съм треньор на човек като Майк, който е честен и уважителен. Наслушахме се на подобни неща по стадионите. Невежите хора трябва да си стоят по домовете", сподели гневният Пиоли.

Стефано Пиоли бе разочарован въпреки победата на Милан

"Трябваше да вкараме повече от един гол до почивката, а след това от нищо получихме две попадения и стана трудно. После обаче видяхме доказателството за това, че ако вярваш в себе си и съотборниците си и не се откажеш, обратът е възможен. Бяхме с правилната нагласа за мача и показахме характер".

"Ще се опитаме да продължим с победите. Не можем да гледаме в бъдещето и да си правим планове за първото място, защото Интер и Ювентус почти не грешат. Леао? Технически, тактически и ментално той още не е завършен футболист. Статистиката сочи, че той вече дава повече ключови пасове. Самият стил на отбора е различен. Вече повече контролираме топката и по-малко разчитаме на контраатаки. Рафа няма толкова свободни пространства и се учи как да извлича максимума от различните ситуации", добави още италианският специалист.

Още: Милан победи расизма и спечели сложно гостуване във вечерта на обратите (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички