Специя - Интер по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Серия А?


Специя - Интер по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Серия А?
Снимка: Getty Images

1308 0

Интер продължава да преследва изпълнението на изключително трудната си задача през сезона, а именно - отнемане на върха в класирането в Серия А от Наполи. "Нерадзурите" изостават с 15 точки, а за да не се увеличи дистанцията, възпитаниците на Симоне Индзаги ще трябва да се справят със Специя.

Съперникът на италианския гранд е наглед лесно предизвикателство. "Малките орли" се борят за оцеляването си в елита. Тимът се намира на незавидната 17-а позиция, на границата от зоната на изпадащите и на едва 3 точки пред 18-ия Верона. Евентуален успех над Интер би бил равносилен на подвиг за възпитаниците на Леандро Симпличи и само 5-и такъв от началото на сезона.

Гостите от своя страна са много далеч от първото място в първенството, но не толкова от излизане от Топ 4, осигуряващ място в Шампионска лига. Петият в таблицата Милан е на едва 3 пункта от вечния си съперник, което не позволява грешки и подценяване от "нерадзурите".

Последният път, когато тези два тима се срещнаха, беше през август, когато Интер взе успеха с класическа победа 3:0. 

Къде да гледаме двубоя?

Мачът между Специя и Интер е с начален час 21:45 ч. (българско време). Битката между "възлюбената" и "орлите" ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Max Sport 3". Всичко най-интересно от предстоящия кръг в Серия А можете да проследите и в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички