Двама души от персонала на Специя обвиниха фенове на Ювентус, че са уринирали върху тях


Двама души от персонала на Специя обвиниха фенове на Ювентус, че са уринирали върху тях
Снимка: GettyImages

1598 0

В Серия А почти всеки двубой е белязан с любопитни случаи или скандали. Последният кръг не прави изключение. Двама служители на Специя са споделили, че са били "опикани" от фенове на Ювентус по време на гостуването на "бианконерите" от Серия А в неделя вечер.

Мъж и жена, които работят за клуба, твърдят пред италианската агенция за пресата ANSA, че докато са стояли в подножието сектора за гости, "те са били намокрени с течност и се съобщава, че са видели мъж, който уринира върху тях от горните редове".  Въпросният инцидент е потвърден от самия клуб. Полицейските сили вече проверяват случая, като са иззети и видеозаписи.

Освен това случай има и обвинение за разисъм, но от страна на домакинските привърженици. При смяната на халфа на Юве - Филип Костич, той бе обиждан, като е използвана и думата "циганин".

Отборът на Масимилиано Алегри победи с 0:2, но все още е на незавидното седмо място заради отнетите им 15 точки. Специя се намира твърдо в битката за изпадане в Серия А, тъй като е само на две точки от зоната на отпадане и загуби четири от последните си пет мача в шампионата.

А кой е големият фаворит за подписа на звездата на Юве - Душан Влахович - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички