Спасителният пристан на Ювентус не иска да поеме тима, ето кои останаха в битката


Спасителният пристан на Ювентус не иска да поеме тима, ето кои останаха в битката
Снимка: Guliver/GettyImages

3208 0

Един от фаворитите за нов треньор на Ювентус - Жозе Моуриньо, е отказал да поеме "старата госпожа", информира "AS". Испанското издание публикува информация през тази седмица, че лично Кристиано Роналдо е настоял да бъде привлечен Специалния, за да бъде подготвен сериозен поход към титлата в Шампионска лига, но Моуриньо не иска да се превръща във враг на тифозите на Интер - клубът, с който постигна най-големите си успехи като треньор.

Португалецът има интерес да се върне към треньорството, но завръщане в Серия А не стои на дневен ред, освен ако не е в Интер. Това беше и план "Б" за Ювентус, тъй като Моуриньо в момента е без работа и привличането му изглеждаше най-лесно.

В Италия в сряда излязоха две информации за нов треньор на Ювентус. Едната е свързана с Хосеп Гуардиола, като слухът сочи, че той вече е подписал договор за 4 години. Подобна е и новината за Маурисио Почетино. Няма никакво потвърждение на слуховете около двамата, но по-вероятният вариант безспорно е аржентинският наставник, тъй като Пеп не е давал никакви индикации, че ще напусне Манчестър Сити.

Трети фаворит на ръководството е Маурицио Сари, който в момента води Челси, но оставането му начело на "сините" изобщо не е сигурно. Трябва да се отбележи, че по-сериозно развитие около информацията за нов треньор на Ювентус ще има след изиграването на двата европейски финала - в Лига Европа и в Шампионска лига. А каква е истинската причина за уволнението на Масимилиано Алегри може да четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички