Роналдо предложи на Ювентус друг свой фаворит за треньор


Роналдо предложи на Ювентус друг свой фаворит за треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

4840 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е предложил на ръководството на клуба да назначи Жозе Моуриньо на треньорския пост, твърди "La Gazzetta dello Sport". Както е известно, от няколко дни постът е свободен, след като клубът се раздели с Масимилиано Алегри.

Кандидатурата на Моуриньо е подкрепена и от агента на португалската звезда Жорже Мендеш, който се грижи за интересите на бившия треньор на Челси, Интер, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. Португалският специалист е безработен от декември 2018 година, когато бе уволнен от гранда от Манчестър.

В същото време против Моуриньо работи фактът, че той е тренирал един от най-големите врагове на Ювентус - Интер. Това ще го направи персона нон грата за феновете на гранда от Торино. Като алтернатива на Моуриньо Роналдо е посочил наставника на Наполи Карло Анчелоти, с когото са в много добри отношения.

В същото време испанският вестник AS пише, че петкратният носител на "Златната топка" се е обявил против назначението на Антонио Конте на поста. Той го е заявил и пред ръководството. А кои футболисти иска в отбора Роналдо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички