След скандала на мача с Интер: Ювентус отнесе тежко наказание


След скандала на мача с Интер: Ювентус отнесе тежко наказание
Снимка: Getty Images

1057 0

Южната трибуна на стадиона на Ювентус "Ювентус Стейдиъм"ще бъде затворена за домакинския мач с Наполи на 23 април, тъй като оттам са тръгнали расистките обиди към Ромелу Лукаку в мача за Купата на Италия срещу Интер.Това е решила Дисциплинарната комисия в Италия, съобщи "Gazzetta dello Sport".

Освен това футболистът на "бианконерите" Хуан Куадрадо ще отнесе наказание от 3 мача заради инцидентите в края на дербито, след като той удари вратаря на Интер Самир Ханданович.

Самият Ханданович, който хвана Куадрадо за гушата, и неговият съотборник Ромелу Лукаку са наказани с по един мач заради червените картони в края на двубоя.

Куадрадо и Ханданович бяха глобени и с по 10 000 евро за сблъсъка си, а клубът от Торино ще плати 4000 евро за хвърлени предмети от феновете си. Шефът на Интер Бачин е глобен с 20 000 евро за това, че след края на мача се е приближил и е обиждал постоянно съдията на срещата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето при какви са условия Ювентус и Влахович се разделят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички