Раздялата между Ювентус и Душан Влахович е възможна, ето при какви условия


Раздялата между Ювентус и Душан Влахович е възможна, ето при какви условия
Снимка: Getty Images

1904 0

Душан Влахович се бори да покаже най-доброто от себе си в Ювентус и според медиите в Италия има едно условие, заради което би напуснал "бианконерите". И това е, ако отборът не се класира за Шампионска лига.

23-годишният сръбски нападател попадна в известна голова суша през последните седмици, отбелязвайки само веднъж в девет мача гранда от Торино в Серия А и Лига Европа. Лошата му серия приключи с гол от дузпа срещу Фрайбург.

Италианският тим също е склонен на раздяла, но при правилната оферта

Разочароващото за феновете на Ювентус е, че Влахович постигна много повече успехи с националния отбор на Сърбия, отбелязвайки три гола в техните квалификации за Евро 2024 срещу Литва и Черна гора.

Ювентус не иска да загуби Влахович през лятото, но би бил готов да го продаде за около 120 милиона евро, ако пристигнат правилните оферти, пише "Tuttomercato".

Съобщава се, че 23-годишният играч ще поиска да бъде продаден, ако клубът не успее да се класира за Шампионска лига през следващия сезон. Това е реалистична възможност, като се има предвид приспадането от 15 точки, наложено през януари. В момента сръбският нападател печели около 7 милиона евро нетно на сезон, така че продажбата му през лятото ще облекчи бюджета за заплати в Ювентус.

Засега няма конкретни оферти към Влахович, но и Байерн Мюнхен, и Манчестър Юнайтед проявяват сериозен интерес към бившия играч на Фиорентина. Юве вече също се е насочил към нов нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички