Леонардо Бонучи: Ювентус загуби облика си заради Кристиано Роналдо


Леонардо Бонучи: Ювентус загуби облика си заради Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3366 0

Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи коментира победата на "бинаконерите" срещу Зенит с 1:0 в Шампионска лига. Италианците измъкнаха трудно трите точки, като в 86-ата минута единствения гол вкара Деян Кулушевски.

"Беше сложен мач: когато губеше топката Зенит веднага успяваше да закрие всички свободни зони. Целият ни отбори заслужи тази победа. Открихме за себе си готовността да проявим търпение и това е най-важното", коментира Бонучи.

Опитният защитник се върна и към престоя на Кристиано Роналдо в клуба и призна, че отборът е загубил желанието си да се жертва в името на победата заради него:

"Това е напълно вярно и всички си го признахме. В последните сезони загубихме облика на Ювентус. Играехме заедно с велик шампион и всички искахме той да се представя добре. Поради тази причина загубихме желанието си да се жертваме за отбора, тъй като очаквахме, че той ще измисли нещо. Треньорът се справи отлично с връщането на облика на тима и сега всички работим много здраво заедно, за да постигнем необходимия ни резултат".

Ювентус има три победи в три мача от груповата фаза, като спечели срещу Малмьо и Челси. Така тимът на Масимилиано Алегри заема първото място в група H.

В този материал пък можете да видите как 36-годишният Роналдо тичаше като за последно, за да запази крехкия аванс на Манчестър Юнайтед срещу Аталанта!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички