След издънката в Серия А: Пирло си изми ръцете с младежите на Ювентус


След издънката в Серия А: Пирло си изми ръцете с младежите на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1056 0

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло обясни изпуснатата победа срещу Верона в Серия А с липсата на опит на младите футболисти и "малките детайли, които все още не разбират". Любопитното е, че "бианконерите" играха със състав, на който разчитат в почти всеки мач. Най-младият им футболист бе Деян Кулушевски (20).

"Знаехме, че мачът ще е тежък, а равенството със сигурност е разочароващ резултат за нас. Най-трудното беше да поведем, но го направихме. За жалост, има малки детайли, които младите футболисти все още не разбират. Това, както и липсата на опит, ни костваха загубените точки", коментира Пирло.

"Когато излязохме напред в резултата, трябваше да сме пределно концентрирани. По-младите сякаш не усетиха, че победата може и да ни се изплъзне. Казах на Кристиано Роналдо и Алекс Сандро да ги навикват, но това не беше достатъчно. След час игра някои от момечетата видимо се умориха, но това беше очаквано", добави Пирло.

А кога Валентин Антов ще дебютира за Болоня в Серия А - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички