Роналдо не спира да бележи в Серия А, а Ювентус не спира да се дъни


Роналдо не спира да бележи в Серия А, а Ювентус не спира да се дъни
Снимка: Getty Images/Guliver

5269 0

Кристиано Роналдо отбеляза поредното си попадение за Ювентус в Серия А, но и то не се оказа достатъчно за "старата госпожа", за да спечели гостуването си на Верона от 24-ия кръг на италианското първенство. Португалецът отбеляза 19-ото си попадение през сезона в Серия А, но Юве допусна нова грешка в битката за титлата, завършвайки мача при резултат 1:1.

Четири минути след началото на втората част Федерико Киеза намери Роналдо на чиста позиция за стрелба в наказателното поле и португалецът не сбърка. В 77-ата минута обаче Барак изравни за домакините, с което двата отбора си поделиха точките. Ювентус допусна още една грешка в Серия А и остава трети с 46 пункта - на 7 от лидера Интер.

С попадението си Роналдо "дръпна" с два гола пред Ромелу Лукаку в голмайсторската надпревара. Португалецът е вкарал 47 гола в последните си 47 мача в Серия А. Той се превърна в първия играч в историята, който отбелязва 71 гола в 84 мача. За сравнение: Пауло Дибала се е нуждаел от 172 мача, за да вкара 70 гола за Юве.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички