След интереса от Саудитска Арабия: Ювентус сложи цена на Погба, но той е непоколебим


След интереса от Саудитска Арабия: Ювентус сложи цена на Погба, но той е непоколебим
Снимка: Getty Images

2156 0

Пол Погба е получил изгодна оферта от саудитския Ал-Ахли и Ювентус е поставил достъпна цена на французина. 30-годишният играч разпали слуховете наскоро, след като беше забелязан в Джеда. Въпреки че естеството на посещението изглеждаше лично, веднага се появиха информации, че е посетил съоръженията на Ал Итихад.

Официална оферта, която не примамва Погба

Клубовете от Саудитска Арабия предизвикаха цунами на европейския трансферен пазар това лято, привличайки редица известни звезди като Карим Бензема, Калиду Кулибали и Роберто Фирмино.

А Gazzetta dello Sport описва как Ал-Ахли е изпратил на агента на Погба Рафаела Пимента тригодишен договор на обща стойност около 100 милиона евро, желаещ да се опита да убеди французина да се насочи към Саудитската професионална лига.

Ювентус би бил готов да остави 30-годишния футболист да напусне това лято и би приел оферта на стойност около 10 милиона евро. Това би им позволило да направят капиталова печалба след пристигането му със свободен трансфер миналата година. Френското авторитетно издание L'equipe пък информира, че той няма никакво намерение да приеме оферта от Саудитска Арабия и иска да се наложи в Ювентус, и няма да се събере с Карим Бензема и Н'Голо Канте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички