След Дибала: Феновете на Рома спретнаха топло посрещане и за Вайналдум (ВИДЕО)


След Дибала: Феновете на Рома спретнаха топло посрещане и за Вайналдум (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1452 0

След като посрещнаха Пауло Дибала като Бог в Рим (ВИДЕО), привържениците на италианския гранд Рома спретнаха още едно топло посрещане за нов играч. През новия сезон на "Олимпико" ще играе полузащитникът на Пари Сен Жермен Жорджиньо Вайналдум, който преминава под наем.

Жозе Моуриньо ще може да разчита на Вайналдум, след като ПСЖ и Рома се споразумяха да си резделят заплатата на нидерландеца, като двата клуба ще платят по 5 млн. евро. В контракта има и опция за откупуване след края на сезона, която е на стойност 8 милиона евро.

Вайналдум пристигна в четвъртък в Рим, където бе посрещнат от стотици привърженици на Рома. Нидерландецът акостира с широка усмивка и благодарен за невероятната подкрепа към него. Очаква се в петък халфът да премине медицински прегледи и трансферът да бъде финализиран.

Жоржиньо Вайналдум направи опасния ход да напусне Ливърпул и плати висока цена - превърна се в посредствен играч в тима на ПСЖ и така и не успя да разгърне потенциала си, а сега логично се разделя с парижани. Халфът се надява, че ще възроди кариерата си в Рим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички