"ГОН-ЗА-ЛО И-ГУА-ИН!": Как 55 000 крещяха след гол в един глас (ВИДЕО)


"ГОН-ЗА-ЛО И-ГУА-ИН!": Как 55 000 крещяха след гол в един глас (ВИДЕО)
Снимка: YouTube / скрийншот

2167 0

Несъмнено един от най-специалните мигове в кариерата на Гонзало Игуаин дойде в мач с екипа на Наполи в Шампионска лига, когато 55 000 души крещяха в един глас неговото име.

За да получи тази подкрепа, Игуаин трябва да благодари не само на феновете, но и на диктора на неаполитанците Даниеле Белини, който накара целия стадион да подкрепи нападателя.

На 18 септември 2013 година Наполи прие Борусия Дортмунд на своя стадион "Сан Паоло". Голмайсторът на домакините Игуаин откри резултата в 28-ата минута, пращайки в екстаз тифозите по трибуните.

Всички фенове обаче бяха притаили дъх, за да чуят наставленията на диктора Даниеле Белини, който превърна в традиция всеки голмайстор да бъде отбелязван подобаващо от феновете.

Малко след гола Белини пое микрофона и отбеляза: "Гол за Наполи... Сега! Кой е номер 1? Гонзало..." А феновете на Наполи го допълваха с мощно "Игуаин".

Това бе повторено общо десет пъти, като с всеки път скандиранията ставаха все по-силни. Кулминацията дойде на последното повторение, когато името на Игуаин бе разделено на срички за още по-отчетлива интонация.

Вижте мощните скандирания на феновете за Гонзало Игуаин във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички