След 4:0 в мач №400: Масимилиано Алегри благодари на футболистите на Ювентус и призова за фокус върху Серия А


След 4:0 в мач №400: Масимилиано Алегри благодари на футболистите на Ювентус и призова за фокус върху Серия А
Снимка: Getty Images

440 0

В четвъртък (11-и януари) вечер Ювентус победи Фрозиноне с категоричното 4:0 и по този начин се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата на Италия.

Коментарът на Алегри

Това бе мач №400 на Масимилиано Алегри начело на "старата госпожа", а след последния съдийски сигнал той заяви следното:

"Благодаря на момчетата за страхотното представяне. Те се забавляваха, като забавляваха и публиката. Ръководството на клуба има доверие в мен. Трябва да се фокусираме върху настоящето и близкото бъдеще".

"Сега предстои прекрасен полуфинал срещу Лацио през април, но преди това трябва да запазим фокуса си върху Серия А", призова Алегри.

Ювентус е на 1/2-финал за Купата на Италия

*Сблъсъкът срещу Лацио от 1/2-финалите е насрочен за 3-ти април, а Юве е на второ място в елита на Италия с актив от 46 точки - две по-малко от лидера Интер!

"Изпитвам голяма страст към работата си и се забавлявам. Имах възможността да тренирам истински шампиони в Ювентус от 2010-а до 2019-а година. След това се върнах и беше нужен различен подход, но все пак също толкова приятен. Сега разполагам с футболисти с по-малко опит, но с много талант!", каза още Макс Алегри след успеха срещу Фрозиноне.

*Следващият мач за Ювентус е на 16-и януари (21:45 ч. българско време) - домакинство на Сасуоло от 20-ия кръг на Серия А!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Всичко се промени" - Жозе Моуриньо съжали за контузията на Пауло Дибала и коментира дузпата за Лацио!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички