Хеттрик на Аркадиуш Милик прати Ювентус сред най-добрите 4 за Купата на Италия (ВИДЕО)


Хеттрик на Аркадиуш Милик прати Ювентус сред най-добрите 4 за Купата на Италия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

580 0

Ювентус разгроми с 4:0 Фрозиноне и си осигури място на полуфиналите за Купата на Италия. В герой за отбора на Масимилиано Алегри се превърна Аркадиуш Милик, който се отчете с хеттрик, за да помогне за победата на "старата госпожа".

Аркадиуш Милик наниза 3 гола на Фрозиноне

Развой на Ювентус - Фрозиноне

Още: Тотнъм представи официално втория нов след Тимо Вернер

Първият гол падна в 11-ата минута. Фабио Мирети бе съборен в наказателното поле от Лука Мацители, а реферът посочи бялата точка. Аркадиуш Милик, а изпълнението му не остави шансове на Черофолини и "Бианконерите" поведоха с 1:0.

В 38-ата минута домакините поведоха с 2:0, след като съвършено подаване на Маккени намери Милик зад гърба на защитата на Фрозиноне. Полякът овладя елегантно на гърди и отблизо трудно можеше да сбърка - 2:0.

Малко след началото на втората част - в 48-ата минута обаче падна трети гол във вратата на Фрозиноне след грешка при изнасянето на топката. Мануел Локатели отне топката пред наказателното поле и подаде към Милик, който отблизо се разписа за 3:0.

Милик отбеляза и четвърти гол, отклонявайки топката във вратата след удар на Мирети в 57-ата минута, но попадението бе отменено заради засада. В 61-ата минута Кенан Йълдъз все пак направи 4:0 със странична ножица, засичайки майсторско центриране от фланга на Маккени.

Победата праща Юве на полуфинал за Купата, където съперник на "старата госпожа" ще бъде столичният Лацио. Другият полуфинал пък ще бъде между тимовете на Аталанта и Фиорентина.

Още: Италианският парламент затвори заради Лацио - Рома, а феновете оформиха ракетен обстрел (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Обсъждат идея за намаляване броя на клубовете в Серия А?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички