Това са най-лошите 11 във Висшата лига за сезон 2021/22


Това са най-лошите 11 във Висшата лига за сезон 2021/22
Снимка: GettyImages

4153 0

Футболният анализатор Йън Дарк определи отбора на най-лошо представилите се играчи във Висшата лига през изминалия сезон. Той посочи цели 6-ма играчи на Манчестър Юнайтед, което до известна степен изглежда логично на фона на кошмарния сезон за „червените дяволи“ и незавидното 6-то място в крайното класиране. Сред тях са Пол Погба, Бруно Фернандеш и Маркъс Рашфорд.

Погба отбеляза само един гол в 20 изиграни мача в първенството, а през повечето време той беше аут поради различни контузии. Очаква се той да напусне „Олд Трафорд“ през лятото, тъй като договорът му изтича и по всичко личи, че той не влиза в плановете на новия наставник Ерик Тен Хаг. Ювентус най-вероятно ще бъде следващият отбор на французина.

Бруно Фернандеш направи фурор при първия си сезон при „червените“, но през този той демонстрира крайно слаба игра и почти бе незабележим. Английският национал Рашфорд пък отбеляза само 4 попадения в първенството и изгуби титулярното си място в отбора. За него сезонът също е повече от разочароващ.

В този състав влизат още Хари Магуайър, Рафаел Варан и Арън Уан-Бисака – също от Манчестър Юнайтед.

Третият във Премиър лийг – Челси, пък има трима представители в Топ 11 на провалите през сезона. Многомилионната покупка от Интер Ромелу Лукаку определено не оправда очакванията и отбеляза едва 8 попадения през сезона за „сините“, като през почти целия сезон беше извън познатата си форма и беше на пейката.

Изненадващо в състава на Йън Дарк попада Н‘Голо Канте, който също направи слаб сезон, но иначе е един от най-добрите халфове в Европа. Няма как да бъде пропуснат и вратарят Кепа Арисабалага, който се появи само в 4 шампионатни мача и бе абсолютна резерва на Едуард Менди.

Единайсеторката допълват нападателят на Арсенал Александър Лаказет и играчът на Лийдс Жуниор Фирпо.

Вижте още: Това ще бъде първият входящ трансфер в Челси в ерата на новия собственик

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички