Sky Sports: Адриен Рабио се разбра с новия си отбор, представят го до часове


Sky Sports: Адриен Рабио се разбра с новия си отбор, представят го до часове
Снимка: Getty Images/Gulliver

4959 0

Полузащитникът на Пари Сен Жермен - Адриен Рабио, чийто контракт изтича утре (30 юни), реши своето бъдеще. Френският халф е постигнал договорка с отбора на италианския шампион Ювентус, твърди "Sky Sports". Очаква се трансферът да бъде обявен официално в близко бъдеще.

24-годишният футболист ще премине в Торино със свободен трансфер, след като категорично отказа да поднови договора си с френския шампион. Рабио имаше желанието да напусне "Парк де Пренс" още през миналото лято, но това така и не се осъществи. 

Така Рабио бе принуден да изчака изтичането на договора си с ПСЖ, за да си намери нов отбор. През последните месеци той бе свързван с редица колоси на Стария континент, но в крайна сметка изглежда, че е предпочел Ювентус. Той ще се превърне във втората придобивка на "бианконерите", идваща със свободен трансфер след Арън Рамзи, който стори същото от тима на Арсенал. Според други информации, Рабио ще прибира по 9 млн. евро годишно, което ще го превърне във втория най-скъпоплатен играч в Серия А, след Кристиано Роналдо.

Междувременно се появиха информации, че ПСЖ планира да привлече един от защитниците в тима на Ювентус (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички