Синиша: Наполи е по-силен от нас


Синиша: Наполи е по-силен от нас

1018 0

Треньорът на Милан Синиша Михайлович призна, че съперникът на неговия тим - Наполи, е бил по-силен от тях при загубата с 0:4 в мача от седми кръг на Серия А.

"Знам, че да говоря така, е много неприятно, но това е факт: загубихме от отбор, който е по-силен от нас. Едва ли мога да кажа нещо повече по този повод. Първото полувреме беше равностойно, но в Серия А не бива да допускаме такива грешки, особено с нападатели от такова ниво", коментира специалистът, цитиран от "Football Italia".

"До края на живота си ще бъда длъжник на Адриано Галиани и Силвио Берлускони. Благодарен съм им и съм много разстроен, че допуснахме такъв резултат. Играчите са много разстроени. Много неприятно поражение, но напълно заслужено. Мога да изкажа само комплименти към Наполи и Маурицио Сари. Губейки с 0:2, ние не намерихме сили да реагираме", казва още Михайлович.

"Сиатуацията е сложна и трябва да продължим да работим. Да даваме 100% не е достатъчно, трябва да направим нещо повече. Не бива да губим надежда. Ако се отървем от такива грешки, това ще ни помогне много", завърши сръбският треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички