Симоне Индзаги и Интер "спринтират" към Скудетото със супертрансфер за 25 милиона евро


Симоне Индзаги и Интер "спринтират" към Скудетото със супертрансфер за 25 милиона евро
Снимка: Getty Images

2729 0

Лидерът в италианската Серия А Интер е на броени часове от това да представи официално като свой нов футболист Робин Госенс!

Новината бе съобщена от трансферния специалист Фабрицио Романо, който поясни, че "нерадзурите" са постигнали договорка с отбора на Аталанта и бранителят ще смени клубната си принадлежност.

Италианецът пояснява, че 27-годишният ляв бек ще заиграе под ръководството на Симоне Индзаги под наем, но в договора му присъства клауза за т.нар. 'задължително откупуване', която е в размер на 25 милиона евро.

Госенс е национал на Германия и натрупа 157 мача за тима от Бергамо, в които се отчете с 29 гола и 21 асистенции. С годините той успя да се адаптира много добре към италианския футбол и понастоящем може да играе на всяка една позиция по лявото крило. 

Интер е водач във временното класиране с актив от 53 точки, а Аталанта е на четвърто място с 43 пункта. За последно двата отбора се изправиха един срещу друг преди броени дни, но тогава разочароваха феновете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички