Ще работи ли в Саудитска Арабия? Моуриньо изплю камъчето


Ще работи ли в Саудитска Арабия? Моуриньо изплю камъчето
Снимка: Getty Images

840 0

Жозе Моуриньо призна, че очаква да започне работа в Саудитска Арабия в близко бъдеще. Наставникът на Рома изрази такава увереност в интервю за телевизионния канал MBC Egypt, собственост на саудитската MBC Group.

ПРИЗНАНИЕТО НА МОУ

"Ще отида в Саудитска Арабия в свободното време, но съм убеден, че ще работя там. Не знам кога, но съм почти сигурен в това. Отдаден съм на работата си с Рома и искам да дам всичко на клуба до последния ден“, обяви Моуриньо.

"Никой не знае бъдещето, но определено ще направя това - да работя в Саудитска Арабия“, призна Специалния.

60-годишният португалец обяви наскоро, че е отхвърлил огромна оферта от Саудитска Арабия, за да остане в Рома за трети сезон, след като изведе отбора да спечели Лигата на конференциите и да стигне до финала на Лига Европа. Сега обаче „вълците“ не стартираха добре сезона

"Вратите винаги са отворени за мен в Саудитска Арабия. Искам да усетя развитието там. Кристиано Роналдо беше първият, който отиде там и веднага даде различна гледна точка. Първоначално играчите си помислиха, че това е самостоятелна игра, но през лятото осъзнаха, че всичко наистина се променя. Много играчи, не само в последния период от кариерата си, но и някои играчи в най-добрите години от кариерата си, идват, защото конкуренцията е истинска, не само в местната лига, но и Шампионската лига на Азия е много интересна“ заяви  още Моуриньо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Преброени ли са дните на Моуриньо в Рома? Бъдещето на Специалния се решава срещу Каляри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички