"Не ме е страх" - Жозе Моуриньо рече и отсече на фона на слабия старт на Рома през сезон 2023/24


"Не ме е страх" - Жозе Моуриньо рече и отсече на фона на слабия старт на Рома през сезон 2023/24
Снимка: Getty Images

756 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, даде пресконференция преди домакинството на Фрозиноне от 7-ия кръг на Серия А, по време на която бе категоричен, че не се притеснява за поста си въпреки ужасния старт на "вълците" през сезон 2023/24.

*Тимът му записа три загуби, две равенства и само една победа в първите 6 срещи и в момента е на 16-о място с актив от само 5 точки (13:11 голова разлика).

"Не ме е страх! Преди три месеца казваха, че ще бъде голяма драма, ако си тръгна... Сега изглежда, че аз съм проблемът. Не слушам и не гледам това, което се говори и пише за мен. Има хора, които ми съобщават какво става. Аз не съм проблемът - зад всяка ситуация има много фактори", обясни Специалния и допълни:

"Никога не съм имал претенции да имам основна заслуга за победите, но така е и когато става въпрос за загубите. Аз съм тук, за да се боря всеки ден и да заемам страната на играчите ми".

"Само собственикът може да ми каже, че отношенията ни ще приключат преди 30-и юни. Не ме е страх, не ми липсва увереност, поемам отговорността", каза още 60-годишният португалец, който има договор с Рома до лятото на 2024-та година.

*Четете всички последни новини от италианския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички