Болоня обърна Интер и съвсем го отказа от титлата в мач с 2 червени картона


Болоня обърна Интер и съвсем го отказа от титлата в мач с 2 червени картона
Снимка: Getty Images/Guliver

792 0

Отборът на Болоня осъществи страхотен обрат срещу третия във временното класиране на Серия А - Интер. "Нерадзурите" водеха до 74-ата минута от двубоя, но след това допуснаха да бъде обърнати и в крайна сметка загубиха с 1:2 като домакин.

В грешник за Интер се превърна звездният нападател Лаутаро Мартинес, който е сериозно желан от испанския гранд Барселона. Той пропусна дузпа в 62-рата минута и не успя да удвоя аванса на своя отбор. В мача имаше и по 1 изгонен от двата отбора, след като първо Сориано за гостите бе изгонен в 57-ата минута с директен червен картон, а след това в 77-ата Бастони от Интер получи втори жълт картон.

А иначе Ромелу Лукаку даде добър старт на двубоя за своя тим, като реализира още в 22-рата минута. Тогава белгиецът засече на празна врата топка, отбила се от страничния стълб. Гостите успяха да изравнят резултата чак в 74-ата минута, когато Джувара се ориентира най-бързо в противниковото наказателно поле и разстреля Ханданович. Бароу осъществи пълния обрат, след като се възползва от страхотно подаване на Домингес в 80-ата минута.

След този двубой Интер остава на 3-ото място с 64 точки, 4 по-малко от втория Лацио и 11 по-малко от лидера Ювентус. Аталанта дебне от 4-ата позиция с 40 пункта и мач по-малко. Болоня пък се изкачи до 9-ото място с 41 точки - изостава с 5 от 6-ото място, което дава право на участие в европейските клубни турнири и на което се намира Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички