Шеф на Ювентус се прочу с уникален гаф (СНИМКА)


Шеф на Ювентус се прочу с уникален гаф (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

3107 0

Италианския хегемон Ювентус е един от клубовете, в които се работи на най-високо професионално ниво.Спортният директор на клуба Фабио Паратичи обаче показа, че дори и най-големите професионалисти не са застраховани от грешки.

Шефът на италианския шампион се прочу с голям гаф, след като забрави в ресторант на хотел в Милано бележка с имената на трансферните цели на клуба. Според написаното в нея "бианконерите" проявяват засилен интерес към Николо Дзаниоло (Рома), Кристиан Ромеро (Дженоа), Сергей Милинкович-Савич (Лацио), Федерико Киеза (Фиорентина) и Сандро Тонали (Бреша).

Паратичи скъсал хартията небрежно и я оставил на масата, на която е бил. Той обаче е бил разпознат от клиент на заведението, който събрал частите и видял какво пише на бележката. Срещу имената на целите дори имало и поставени цени, които най-вероятно от италианския клуб са склонни да дадат. Срещу името на Дзаниоло сумат е 40 милиона евро, срещу това на Тонали – 20 милиона евро, Ромеро бил оценен също на 20 милиона евро. Федерико Киеза на 50 милиона евро, а Доминик Шобошлай от Залцбург на 10 милиона евро.

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо пък навива свой бивш съотборник от Реал Мадрид да премине в Торино. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички