Сасуоло и Наполи не се победиха в мач с 6 гола


Сасуоло и Наполи не се победиха в мач с 6 гола
Снимка: Gulliver/GettyImages

838 0

Сасуоло и Наполи извъртяха зрелищно 3:3 в мач от 25-ия кръг на италианската Серия А. Три от попаденията бяха реализирани от дузпи, а едно от тях падна и след отбелязването на автогол. И този мач не мина без употребата на ВАР, като системата дори отмени гол заради засада.

Още в 22-рата минута гол на Лоренцо Инсиние бе отменен заради положение на засада при изграждането на атаката. В 34-тата минута Сасуоло откри резултата, след като изстрел от пряк свободен бе отклонен от защитник на Наполи и топката влетя неспасяемо в мрежата.

Само четири минути по-късно неаполитанците изравниха резултата с хубав шут на Пьотр Желински. Точно в самия край на полувремето обаче, Сасуоло получи правото да изпълни дузпа след нарушение на Елсейд Хисаж и Доменико Берарди не сгреши, правейки резултата 2:1 точно преди почивката.

През второто полувреме отново Берарди имаше шанс да отбележи своя десети гол за сезона, но топката срещна напречната греда в 69-тата минута. Две минути по-късно неговият съотборник Франческо Капуто направи същото, като ударът му този път срещна дясната греда зад Мерат.

В 73-тата минута Наполи отново се върна в мача чрез Джовани ди Лоренцо, който реализира след асистенция на Лоренцо Инсиние.

Пет минути преди края Наполи дори поведе с 3:2 след като получи правото да изпълни дузпа, а Лоренцо Инсиние не сбърка. Точно когато тимът от Неапол се виждаше като краен победител, Константин Манолас реши да дръпне за фланелката играч на Сасуоло в наказателното поле. Съдията отсъди трета дузпа в мача и въпреки добрия плонж на Мерет, топката влетя във вратата му за крайното 3:3.

След 24 изиграни мача Наполи се намира на 5то място в класирането и изостава на две точки от местата даващи право на участие в Шампионската лига. Сасуоло е на 8ма позиция с 36 точки.

Проследете ТУК НА ЖИВО дебюта на Валентин Антов в Серия А

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички