Сари за победата срещу Милан: Това беше най-доброто представяне, откакто съм в Лацио


Сари за победата срещу Милан: Това беше най-доброто представяне, откакто съм в Лацио
Снимка: Getty Images/Guliver

763 0

Маурицио Сари смята, че победата с 4:0 над Милан е "може би най-доброто представяне", откакто дойде в Лацио, но също така предупреждава, че това не трябва да ги изстрелва в облаците.

"Веднага, след като съдията свири последния съдийски сигнал, си помислих, че ни предстои много труден мач срещу Фиорентина. Ние сме на прекрасно, страстно, но и много странно място за работа, защото преди няколко дни бяхме третирани като най-лошия отбор в Италия, а тази вечер като най-добрия отбор. Да накараш момчетата да поддържат баланса си в момента е най-важното", заяви Сари след мача.

"Това беше, може би, най-доброто представяне, откакто съм тук. Напоследък играчите бяха готови да се жертват за отбора по начин, който искрено ме изненада. Ако можем да премахнем тази тенденция да губим точки по глупав начин срещу отбори, които на хартия са по-слаби от нас, тогава можем да се справим още по-добре", допълни още наставникът на Лацио. А какво наказание получи наскоро клубът заради поведението на феновете си - вижте в този материал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички