Сари: Ясно е, че Роналдо не е като останалите футболисти


Сари: Ясно е, че Роналдо не е като останалите футболисти
Снимка: Getty Images/Guliver

1207 0

Треньорът на Ювентус - Маурицио Сари, се изказа много ласкаво за звездата на тима Кристиано Роналдо и го защити, оправдавайки головата му суша напоследък. Днес "бианконерите" приемат отбора на Сасуоло от 13 часа.

"Кристиано е страхотен ресурс за нашия отбор. Той има издръжливост, но може би в момента му липсва малко острота, което е нормално. Разполагам с трима нападатели с огромен потенциал, така че винаги очаквам много от тях. Кристиано тренира добре, отчасти с отбора и отчасти самостоятелно, но той е готов за игра", заяви Сари. 

"Всички големи нападатели се изнервят, когато не бележат голове, но това е полезно. Вижте, очевидно е, че Роналдо не е като останалите футболисти, без значение какво е редно да се каже. Не всички играчи са еднакви. Ако някой не приема ситуацията, това ще е проблем за него, а не за отбора. Но аз в момента не виждам такъв проблем. Всичко е ясно и точно", сподели още Сари.

Оказва се, че настоящият сезон до този момент е по-добър за Робърт Левандовски в сравнение с най-добрите такива за Роналдо и Меси. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички