Сари към Дибала при гола: Какво по дяволите правиш?


Сари към Дибала при гола: Какво по дяволите правиш?
Снимка: Getty Images/Guliver

2746 0

Снощи Ювентус спечели домакинството си на Атлетико Мадрид в Шампионската лига с 1:0 и по този начин си осигури първото място в група D в Шампионската лига. Победното попадение бе дело на Пауло Дибала, който открадна аплодисментите на „Алианц Стейдиъм“ с невероятно изпълнение на пряк свободен удар.

След двубоя наставникът на Ювентус Маурицио Сари коментира изпълнението на аржентинеца. „Дибала отбеляза гол от ситуация, от която никой треньор не би те посъветвал да стреляш. Първото нещо, което всеки наставник би казал е „Защо по дяволите стреляш оттам?“ И затова това, което той направи беше необикновено. Аплодисментите за него бяха заслужени както за нестандартното изпълнение, така и за техниката, с която той насочи топката“ каза 60-годишният мениджър.

Пауло Дибала е в страхотна форма в последните два месеца, като отбеляза някои решителни попадения. Аржентинецът вкара два гола за обрата срещу Локомотив Москва в Торино, а след това вкара победния гол в дербито срещу Милан от Серия А. А ето защо партньорството между двамата аржентинци Дибала и Игуаин може да е проблем за Маурицио Сари.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички