Салиба държи да се върне в Арсенал и докаже пред Микел Артета


Салиба държи да се върне в Арсенал и докаже пред Микел Артета
Снимка: Getty Images/Guliver

1895 0

Уилиам Салиба планира завръщане в Арсенал след края на сезона, макар настоящият му отбор – Олимпик Марсилия, да желае да го задържи за постоянно на „Велодром“. Централният бранител играе под наем при южняците от Франция през този сезон, а в последните дни се появиха спекулации, че „ОМ“ може да остави Салиба в състава си, ако тимът се класира за Шампионска лига през сезон 22/23.

Салиба дотук има 20 старта в Лига 1 за марсилци и е ключов футболист в стартовия състав на треньора Хорхе Сампаоли. Според лондонски издания обаче бившият футболист на Сент Етиен иска да се завърне обратно в Арсенал и да се докаже в състава на „артилеристите“, които заплатиха сериозна сума на предишния му отбор, за да притежават правата му.

Микел Артета също планира да интегрира Салиба в състава си през новия сезон, след като Пабло Мари и Калъм Чембърс по всичко личи, че ще напуснат северен Лондон идното лято.

Откакто пристигна в столицата на Великобритания, Салиба записа мачове само за юношите на „топчиите“, а договорът му с Арсенал изтича през 2024-а година. А какъв негативен рекорд изравни Арсенал съвсем наскоро, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички