Арсенал желае нападател на Реал след фиаското с Влахович


Арсенал желае нападател на Реал след фиаското с Влахович
Снимка: Getty Images/Guliver

1889 0

Арсенал възнамерява да предложи оферта към Реал Мадрид, с която да пожелае привличането на Лука Йович под наем в близките няколко дни, съобщава The Athletic. “Артилеристите“ претърпяха крах в преговорите за играча на Фиорентина – Душан Влахович, който е пред трансфер в Ювентус, а тимът от Лондон е в търсене на нов нападател.

Микел Артета продължава да работи по този казус, след като е почти сигурно, че Пиер-Емерик Обамеянг ще напусне „Емиратс“, докато клубът иска също така Александър Исак и Доминик Калвърт-Люин.

Авторитетното издание твърди, че Арсенал е набелязал Лука Йович от Реал, след като сръбският нападател не може да се утвърди в състава на „лос меренгес“ след трансфера си от Айнтрахт Франкфурт. Медията съобщава също така, че Артета е очарован от качествата на футболиста, но все пак има опасения от играта на 24-годишния футболист в защитен план.

Йович не остави следа след пристигането си в испансакта столица, след като има едва три гола в 47 мача за Реал, но няма мач като титуляр в Ла Лига през този сезон. Сърбинът има един гол и две асистенции в 15 мача от всички турнири през този сезон, а настоящият му параф с Мадрид е до лятото на 2025-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички