Отбори от Висшата лига искат Габигол


Отбори от Висшата лига искат Габигол
Снимка: Gulliver/GettyImages

1534 0

Голмайсторът на Фламенго Габриел Барбоса – Габигол е желан от няколко тима в Европа. Бразилецът направи фурор в Южна Америка през изминалата година, след като вкара 43 гола за тима и спечели купите в Бразилската Серия А и Копа Либертадорес.

Габигол е обект на интерес на няколко клуба от Висшата лига на Англия, като според медиите в Англия Уест Хям е с едни гърди напред за подписа на играча. Кристъл Палас също е сред заинтересованите отбори. 23-годишният бразилец вече изкара един период в Европа с екипа на Интер. За „нерадзурите“ обаче той не се представи на висота и отборът реши да го върне в Южна Америка под наем. Габигол излезе на Интер малко по-малко от 30 милиона евро, но сега клубът би искал да се раздели с него за по-голяма сума след силното впечатление, което голмайсторът направи през последната година.

Челси също следи ситуацията с бразилския нападател, а настоящият му клуб Фламенго би искал да откупи футболиста и да го привлече за постоянно. А ето как са викали на Габигол в Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички