Ювентус потвърди, че Дибала не е преборил коронавируса


Ювентус потвърди, че Дибала не е преборил коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

2248 0

Ювентус потвърди новината, че тяхната везда Пауло Дибала е дал отново положителна проба за коронавирус. Клубът съобщи това на официалния си сайт. Така почти 2 месеца нападателят не може да се излекува от новия вирус.

От клуба съобщиха, че другите двама техни играчи, заразили се с болестта - Даниеле Ругани и Блес Матюиди, са вече излекувани. Те са направили последователни два теста с отрицателен резултат.

Както е известно, преди няколко дни се появи слух, че Дибала е дал четвърта положителна проба. След това приятелката му Ориана Сабатини отрече това да е вярно, а това породи нов слух - че Кристиано Роналдо пуска лъжлива информация за състоянието на съотборника си. Целта била да не се налага да се връща в Торино и да не се подновяват тренировки все още.

Наскоро Дибала говори пред медия и разкри, че е намерил нова страст през 2-та месеца на самоизолация. Аржентинецът се е увлякъл по йогата, за която твърди, че много му помага. Какво още сподели той вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички