Роналдо повишил тон на ръководството на Ювентус и нарушил самоизолацията?


Роналдо повишил тон на ръководството на Ювентус и нарушил самоизолацията?
Снимка: Getty Images/Guliver

1448 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е влязъл в конфликт с ръководството на клуба. Португалецът е нарушил изолацията на клубния си тим миналия уикенд. Причината за това е желанието му да играе за своя национален отбор, предаде "Football Italia".

След като двама сътрудници на клуба са се заразили с коронавирус, всички представители на "бианконерите" е трябвало да се изолират в хотела на Ювентус, който е точно до базата. Нападателят обаче е отказал да остава в хотела няколко дни, защото така е нямало да може да играе за Португалия в мача срещу Испания (0:0).

Изданието съобщава, че Роналдо е повишил тон, обсъждайки тази тема с ръководството на клуба и съотборниците си и е напуснал съблекалнята сам, след като отборът е пристигнал там за мача с Наполи. Впоследствие срещата бе отложена. Португалската звезда е отишъл да нощува в дома си, за да може на следващия ден да отлети за там, където се е събрал националният му отбор.

Пауло Дибала, Родриго Бентанкур, Данило, Хуан Куадрадо и Мерих Демирал са последвали примера на Роналдо и също са се отзовали на повиквателните на своите национални отбори. Вратарят Джанлуиджи Буфон се е прибрал в дома си.

Към момента играчите на "старата госпожа" са дали по два отрицателни теста за коронавирус. Според протокола на Италианската футболна федерация изолацията след контакт със заразени може да се прекъсва само след три отрицателни теста. А каква е една от мотивациите на Роналдо да играе във всеки мач на Португалия вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички