Роналдо посочи с кой играч от Реал са направили огромна грешка като са го изпуснали


Роналдо посочи с кой играч от Реал са направили огромна грешка като са го изпуснали
Снимка: Getty Images/Guliver

1335 0

Легендата на Бразилия Роналдо говори за състоянието на Реал Мадрид, както и представянето на тима. Според него от клуба са допусна една основна грешка и тя е, че са изпуснали Ашраф Хакими, който сега е в Интер.

Преди сблъсъка от Серия А между Интер и Ювентус в неделя, Феномена разговаря с италианския вестник La Gazzetta dello Sport и сред многото засегнати теми беше решението на Реал Мадрид да продаде Ахраф Хакими, когото той определи като "необикновен играч". "Реал Мадрид направи грешка, като го загуби по този начин", заяви Роналдо, преди да признае, че е фантазирал да играе с него.

"От време на време си мисля:"Рони, представи си Хакими и ти заедно, щяхме да летим". Интер подписа с необикновен играч в лицето на Хакими".  Кристиано Роналдо е друг играч, който очевидно е привлякъл вниманието в Италия, и с 84 гола в 107 участия за Ювентус той не показва, че забавя темпото.

"Не знам, със сигурност ще се опита". Той е различен от играча, когото видях в Реал Мадрид. Той знае как да се управлява сега. Видяхте ли го срещу Сасуоло? Дори да остане в сянка през цялата игра, той може да ви нарани в рамките на една минута".

А междувременно Зидан записа най-лошия старт на сезона в Реал (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички