Роналдо: Оставам в Ювентус на 1000%


Роналдо: Оставам в Ювентус на 1000%
Снимка: Getty Images/Guliver

2076 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо опроверга твърденията, че може да напусне италианския тим преди края на договора си. Ювентус снощи си гарантира осма поредна титла в Скудето, а португалецът стана първият футболист в историята, печелил шампионска титла в Англия, Испания и Италия.

“Това беше много добра година, година на адаптация. Ние спечелихме Суперкупата на Италия, Скудето… Чувствам щастие и радост, не беше лесно да постигнем тези победи. Дали съм разярен от отпадането от Шампионска лига? Невъзможно е да побеждаваш винаги. Направихме всичко възможно, но само един отбор може да се пребори за трофея. Положих всички усилия, за да помогна на отбора. Ще се постарая да направя това и през следващия сезон", заяви Роналдо слез завоюването на шампионската титла в Италия. .

"Отборът е настроен позитивно, спечелихме два важни трофея. Представихме се добре и в Шампионска лига, а следващата година ще бъде още по-добра. Дали ще остана в Ювентус? Да, на 1000 процента”, категоричен бе португалецът. А защо според президента на ЦСКА (Москва) Роналдо не е най-добрият футболист в света вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички