Президентът на ЦСКА (М) срина Роналдо и Ювентус с коментар

Президентът на ЦСКА Москва Евгений Гинер не смята, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е най-добрият футболист в света. Шефът на руския гранд обясни защо е на това мнение в интервю за automobili.ru.

"Роналдо не е най-добрият в света. Най-добрият в света не преминава от Реал в Ювентус. Човек не преминава от Мерцедес на Лада, без да обиждам нашата "Лада", и не казва: "Аз съм най-добрият в света, аз съм с "Лада". Ювентус си е Ювентус, Реал си е Реал, при цялото ми уважение към семейство Аниели", коментира Гинер.

Как се е представил Роналдо при първото си влизане в съблекалнята на Манчестър Юнайтед?

През лятото на 2003 година Манчестър Юнайтед привлича Кристиано Роналдо. Спорно е чия история се променя до по-голяма степен след тази сделка - д...

"ОГЛЕДАЛЦЕ, ОГЛЕДАЛЦЕ НА СТЕНАТА, КОЙ Е НАЙ-КРАСИВИЯТ НА ЗЕМЯТА?"

"Юве може да победи Реал в някой мач, но по-добър няма да бъде. Това е като във Формула 1 - гледаме броя на победите на "Мерцедес" или "Ферари". Те са много, а Ред Бул, например, има две. Ако си спомняте колко пъти Реал Мадрид спечели Шампионска лига, ще разберете, че Ювентус има нужда от още 200 години, за да порасне", допълва той.

Както е известно, Роналдо премина в Ювентус през лятото на 2018 година след 9 години в Реал. С испанския гранд той спечели четири пъти Шампионска лига в рамките на 5 години. На подобно мнение за Роналдо е и бившият треньор на Ювентус Фабио Капело. Вижте какво каза големият треньор в този материал. 

Още по темата

Please select answer!