Роналдо: Мисля, че всяка година заслужавам "Златната топка"


Роналдо: Мисля, че всяка година заслужавам "Златната топка"
Снимка: Getty Images/Gulliver

5712 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори по темата "Златната топка". Тази година той не присъства на церемонията, след като остана на второ място след бившия си съотборник Лука Модрич. Роналдо поздрави хърватина, но заяви, че самият той също е заслужавал приза. 

"Мисля, че заслужавам да получавам "Златната топка" всяка година, работя много за това. Когато обаче наградата не достигне до мен, това не е краят на света. Цифрите не лъжат, но не трябва да мислите, че ставам по-малко щастлив, когато не получавам "Златната топка".

Играя за един от най-добрите отбори в света, нали не мислите, че ще побягна към къщи и ще започна да плача? Мога само да поздравя Модрич, той го заслужи. Следваща година обаче ще се срещнем отново", заяви Роналдо пред Gazzetta dello Sport.

Модрич сложи край на хегемонията на Роналдо и Меси, които печелеха приза всяка година от 2007 г. На въпрос дали му е скучно без конкуренцията на Меси в Италия, Роналдо отговори: "Не. Играл съм в Англия, Испания, Италия, Португалия, спечелил съм много трофеи с отборите ми". Какво още сподели за Меси - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички