Роналдо: Мисля, че всяка година заслужавам "Златната топка"


Роналдо: Мисля, че всяка година заслужавам "Златната топка"
Снимка: Getty Images/Gulliver

5434 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори по темата "Златната топка". Тази година той не присъства на церемонията, след като остана на второ място след бившия си съотборник Лука Модрич. Роналдо поздрави хърватина, но заяви, че самият той също е заслужавал приза. 

"Мисля, че заслужавам да получавам "Златната топка" всяка година, работя много за това. Когато обаче наградата не достигне до мен, това не е краят на света. Цифрите не лъжат, но не трябва да мислите, че ставам по-малко щастлив, когато не получавам "Златната топка".

Играя за един от най-добрите отбори в света, нали не мислите, че ще побягна към къщи и ще започна да плача? Мога само да поздравя Модрич, той го заслужи. Следваща година обаче ще се срещнем отново", заяви Роналдо пред Gazzetta dello Sport.

Модрич сложи край на хегемонията на Роналдо и Меси, които печелеха приза всяка година от 2007 г. На въпрос дали му е скучно без конкуренцията на Меси в Италия, Роналдо отговори: "Не. Играл съм в Англия, Испания, Италия, Португалия, спечелил съм много трофеи с отборите ми". Какво още сподели за Меси - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички