Роналдо: Може би Меси се нуждае повече от мен


Роналдо: Може би Меси се нуждае повече от мен
Снимка: Getty Images/Gulliver

4305 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо даде откровено интервю пред Gazzetta dello Sport за престоя си в италианския гранд, както и за миналото му в Ла лига. Естествено не бе подмината и темата за Лионел Меси, с когото през последното десетилетие не спират да се конкурират на всеки един фронт.

На въпрос дали Меси му липсва и конкуренцията между двамата, Роналдо заяви: "Не... Може би ми липвсва. Играл съм в Англия, Испания, Италия, Португалия и се печелил с много тимове. Докато той е в Испания още, може би, той се нуждае повече от мен. Животът е едно предизвикателство.

Харесва ми и обичам да правя хората щастливи. Бих се радвал да го видя някой ден и него в Италия, като мен. Ако той, обаче е щастлив там... Ужававам го, той е невероятен играч и добър човек. Това обаче е моят нов живот и съм щастлив", сподели португалецът.

Роналдо говори и за шанса Ювентус да стане шампион за осми пореден път. "Не сме обсебени по тази идея, но отборът е силен достатъчно, за да го стори". "Старата госпожа" вече води уверено в класирането в Серия А с 43 точки, докато вторият Наполи е с 35 точки. 

В едни от последните си мачове в Шампионска лига Роналдо записа пореден уникален рекорд - ето какъв

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички